Rijwieltoerclub Zomerlust

Het doel van de vereniging is om fietstochten te organiseren voor de leden, waarbij onder bepaalde voorwaarden gastrenners zijn toegestaan. Zo rijden we iedere zondagmorgen, tussen begin maart en eind september, vanuit het clubhuis dorpshuis De Spil, in Wouwse Plantage een rit door de omgeving langs rustige landelijke wegen. Er wordt gereden in diverse groepen, waardoor iedereen dat tempo of die afstand kan rijden waar hij of zij zich het best bij thuis voelt. Voel je vrij om een keer mee te rijden…..we starten om 9 uur!

Naast deze ritten van 60-80 km rijden we ook regelmatig langere routes in verschillende groepen. In de wintermaanden, vanaf half oktober, rijden een aantal leden mee met MTB toertochten in de regio of rijden een aantal leden in groepsverband een eigen route.

Ieder jaar proberen we als vereniging een MTB toertocht te organiseren en deel te nemen aan activiteiten in Wouwse Plantage om de onderlinge tussen verenigingen te verstevigen. Verder organiseren we ieder jaar een clubuitje en een feestavond, waarbij ook familieleden van de leden worden uitgenodigd.

RTC-Zomerlust is volgens ons een vereniging waar iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis kan voelen.