Beste bezoekers en gebruikers van dorpshuis de Spil,

Op 3 juni gaat de Spil weer beperkt open om u in de foyer te kunnen ontvangen voor sociale ontmoeting. We starten met de volgende openingstijden: Woensdag van 12:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 19:00 tot 24:00 uur. Hierbij houden wij ons aan de spelregels van het RIVM: Maximaal 30 personen, vooraf reserveren, bij binnenkomst gezondheidsvragen beantwoorden, 1,5 mtr afstand houden en met niet meer dan 2 personen aan een tafeltje (m.u.v. gezinnen). Op het terras geldt eveneens de 1,5 mtr en alleen zitplaatsen mogen worden gebruikt. Deze spelregels zullen dit weekeinde nog uitgebreid op de website worden vermeld en ook in de Spil worden opgehangen.

De Minibieb is weer open op zaterdag 6 juni van 10 tot 12 uur, waarbij het halen en brengen van boeken vanuit de Foyer door Marleen Vinke zal worden georganiseerd.

Binnensport, zang en muziek zijn vooralsnog niet mogelijk, met uitzondering van de schoolgym.

Wilt u als vaste gebruikersgroep gebruik maken van de Spil, neem dan contact op met Paula Mol of een van de bestuursleden om de mogelijkheden te bespreken en te kunnen reserveren.

Wij hopen u binnenkort weer te zien, en vergeet de kaart niet mee te nemen voor een heerlijk , gratis , kopje koffie....